Новини

Кои сме ние и какво предлагаме?

Представи си, че най-после взимаш едно от най-важните решения в живота си и решаваш, че искаш да следваш мечтите си. Тези мечти, които са в главата ти от толкова дълго време. Решаваш, че искаш да станеш фрийлансър и да постигнеш така желаната свобода. Знаеш,че би могъл да разкриеш пред света най-доброто от теб и твоите таланти. Наясно си, че ще трябва да жертваш и времето и усилията си и си готов за това. И можеш да си го представиш: лесно ти е да се видиш като успешен фрийлансър в България, Европа, а защо не и на глобалния пазар, как достигаш целите си, ставаш част от гиг икономиката и дори управляваш собствен екип.

Защо имаш нужда от партньор?

Ние знаем колко е трудно да се откъснеш от познатото и удобното и да се хвърлиш с непознатото и страшното. Сигурно си се питал, какво ще стане с теб, ако внезапно загубиш доходите си поради непредвидени обстоятелства, като инцидент или заболяване. А ако това продължи няколко месеца? Как ще плащаш най-важните си месечни разноски и наема? Може би със заем от някой близък или от банката? И колко добре би било да имаш някой, който да те подкрепи в такъв момент.

Решението Wedou

Ние имаме друго решение за теб. Представи си точната сумата, която да замести твоя доход и гарантира стандарта ти на живот. С нас получаваш тази парична сума докато си в болнични. Възвръщаш контрола върху финансите си и продължаваш да преследваш мечтите си без излишен стрес.

Кои сме ние?

Ние сме малък международен екип, обединен от желанието да променим към по-добро застрахователната индустрия. Стартирахме през 2018 г. във Франция с иновативни онлайн застраховки на по-справедливи цени. Това ни спечели признание и награди за иновация и ни даде увереността, че сме готови за следващата стъпка. Вече сме и в България с амбицията да подкрепим участниците в новата икономика с нашата платформа за защита на доходите.

Нашите оферти

Стремим се да предложим максимално достъпни цени от от 2,99 лв. на месец, за да можеш можеш да застраховаш себе си и дохода си в случай на злополука, заболяване, нежелана безработица или загуба на живот. Застраховките не трябва да са скъпи, а да са адекватни и полезни. Изготвяме персонализирани програми, максимално адаптирани към твоите реални нужди и начин на живот. Предлагаме планове, които можеш да променяш или прекъсваш по всяко време и само с няколко клика, както и по-добри обезщетения, за които не е нужно да чакаш.

Телемедицина

В нашия сайт можеш да получиш онлайн консултации с лекари специалисти с дългогодишен опит, които да се погрижат за бързото ти възстановяване. Всичко за твоето здраве, на един клик разстояние. Телемедицината не е технология на бъдещето, а на настоящето.

wedou.care

Нашата платформа за защита на доходите не е достигнала финалната си версия. В момента разработваме уелнес ап, който има за цел да те стимулира да водиш по-здравословен начин на живот. Вярваме, че малките промени в навиците могат до доведат до по-големи трансформации и откриване на пълния ти потенциал.

Твоят успех е важен за нас

Ще се радваме да сме твой партньор, докато градиш хармонична фрийланс кариера. Пиши ни и ни помогни ни да направим услугите си още по-полезни и достъпни. Свържи с нас, ако имаш допълнителни въпроси.

FAQ / Често задавани въпроси

Кои сме ние и какво предлагаме?

Wedou се роди във Франция през 2018 година. Вече сме и в България с амбицията да подкрепим участниците в новата икономика с нашата платформа за защита на доходите.